Test Cambridge

Aici este forumul pe care puteti sa discutati despre testul CAMBRIDGE

Test Cambridge

Postby Alexandra26 » 20 Jan 2011, 13:45

Buna. Am deschis acest topic pentru amatorii de limba engleza! Eu am dat examenul Cambridge de curand si astept cu nerabdare rezultatul care vine prin luna februarie! Am ales CAE (Certificate in Advanced English) desi acum imi pare rau ca nu am incercat la CPE (Certificate of Proficiency in English). Cred ca mi-ar fi trebuit un pic mai mult curaj... Care dintre voi ati dat si/sau ati luat vreun examen Cambridge? V-a folosit pana acum la ceva? La ce? Sora mea cu un an mai mare a luat CPE-ul si deocamdata nu l-a folosit dar cu siguranta la o angajare o sa fie un atu.Va pup si astept pareri.
Alexandra26
 

Re: Test Cambridge

Postby Mihaita » 20 Jan 2011, 13:53

Eu sunt din Bucuresti, cum pot afla mai multe detalii despre sustinerea Examenului Cambridge de Limba Engleza in Bucuresti?
Mihaita
 

Re: Test Cambridge

Postby Alexandra26 » 20 Jan 2011, 13:58

Eu am mers la British Council care se afla in Piata Romana pe langa ASE si m-am interesat de perioadele de inscriere si de examinare. Ti se da un calendar cu acestea si tu iti alegi perioada cea mai convenabila cand sa te inscrii ca sa dai examenul ( eu m-am inscris in luna martie ca sa il dau in luna iunie ). Inscrierea se face tot acolo la British Council ( sau asa stiu eu dar poate sunt si alte locatii ). Examenul are 5 parti : Reading, Writing, Speeking, Listening si English in use...
Alexandra26
 

Re: Test Cambridge

Postby Alexia » 20 Jan 2011, 14:19

Mihaita, cel mai bine intri pe http://www.britishcouncil.org/ro/romani ... ge-general si unde poti sa afli toate detaliile. ;)
Alexia
 


Return to Testul CAMBRIDGE

Cine e online pe acest forum de engleza

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest